Maak de tekst groter Zet tekst terug naar standaardgrootte Maak de tekst kleiner
Wat is er te doen?
<<  Aug 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za

Beweeg in de kalender hierboven uw cursor op een van de oranje vakjes!

Nieuws per e-mail?
Meld u gratis aan voor de Aanwijzer en de nieuwsbrief.

Kerk met de stompe toren in... Stompetoren

De Protestantse Gemeente Schermer is een kleine actieve gemeente in het groene hart van Noord-Holland. Ds. Corrie van Duinen is onze predikant.

De gemeente kenmerkt zich, net als het omringende landschap, door ruimte. Ruimte in de zin van het grote gebied waar de leden wonen: in de zes dorpen van de Schermer en zelfs daarbuiten. Ruimte is er ook voor ieders verhaal, in gespreksgroepen, op cruciale momenten in het leven en in de vieringen.

De werkdagen van ds. Corrie zijn maandag, donderdag en vrijdag.

Huiskamerkring Goud op stap

We hadden afgesproken om op 16 mei bij elkaar te komen.Op diezelfde middag kwam Ring Alkmaar bij elkaar in Sint Pancras.

Een berichtje van onze cantor, dirigent

In mei heb ik een cantordag gevolgd. Heel interessant! Die dag heb ik veel gezongen en gelezen en zijn we met elkaar in gesprek geweest. Wat ik had geleerd in mijn dirigentenopleiding kwam goed van pas.

Berichten van de ZWO

Nieuws uit Moldavië

Van Bethania in Moldavië kwam weer nieuws over hoe de zorg voor jongeren en ouderen uitpakt. We laten u graag meelezen:

"Kerken" in de polder

Ook de Kerken uit de Schermer en omgeving zijn weer aanwezig op de ‘FLOOR 2018’ !

Op Zondag, 9 september zal er op het Hornplein een Oecumenische viering plaatsvinden om 10.00 uur!

Afbeeldingsresultaat voor schermerpolder(bij onverhoopt slecht weer gaan we natuurlijk de kerk in!)