Maak de tekst groter Zet tekst terug naar standaardgrootte Maak de tekst kleiner
Wat is er te doen?
<<  Mei 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za
202122232425

Beweeg in de kalender hierboven uw cursor op een van de oranje vakjes!

Nieuws per e-mail?
Meld u gratis aan voor de Aanwijzer en de nieuwsbrief.

Kerk met de stompe toren in... Stompetoren

De Protestantse Gemeente Schermer is een kleine actieve gemeente in het groene hart van Noord-Holland. Ds. Corrie van Duinen is onze predikant.

De gemeente kenmerkt zich, net als het omringende landschap, door ruimte. Ruimte in de zin van het grote gebied waar de leden wonen: in de zes dorpen van de Schermer en zelfs daarbuiten. Ruimte is er ook voor ieders verhaal, in gespreksgroepen, op cruciale momenten in het leven en in de vieringen.

Inspiratiemiddag: boottocht naar Grootschermer

Op vrijdagmiddag 7 juni 2019 organiseert de Pastorale raad voor alle wijkteams een boottocht naar de kerk, raadhuis van Grootschermer. Dit jaar zijn we uitgenodigd om een rondleiding in de kerk en het oude raadhuis van Grootschermer te krijgen.

Een berichtje van onze cantor, dirigent

In mei heb ik een cantordag gevolgd. Heel interessant! Die dag heb ik veel gezongen en gelezen en zijn we met elkaar in gesprek geweest. Wat ik had geleerd in mijn dirigentenopleiding kwam goed van pas.

Ds. Corrie van Duinen 25 jarig jubileum

Zondag 30 juni vieren we het 25-jarig jubileum van ds Corrie in de kerk aan de Noordervaart in Stompetoren. Van harte welkom om dit feest met ons mee te vieren. Het programma ziet er als volgt uit:

"Kerken" in de polder

Ook de Kerken uit de Schermer en omgeving zijn weer aanwezig op de ‘FLOOR 2018’ !

Op Zondag, 9 september zal er op het Hornplein een Oecumenische viering plaatsvinden om 10.00 uur!

Afbeeldingsresultaat voor schermerpolder(bij onverhoopt slecht weer gaan we natuurlijk de kerk in!)