Maak de tekst groter Zet tekst terug naar standaardgrootte Maak de tekst kleiner
Wat is er te doen?
<<  Dec 2018  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za
171819202122

Beweeg in de kalender hierboven uw cursor op een van de oranje vakjes!

Nieuws per e-mail?
Meld u gratis aan voor de Aanwijzer en de nieuwsbrief.

Kerk met de stompe toren in... Stompetoren

De Protestantse Gemeente Schermer is een kleine actieve gemeente in het groene hart van Noord-Holland. Ds. Corrie van Duinen ondersteunt onze gemeente als predikant.

De gemeente kenmerkt zich, net als het omringende landschap, door ruimte. Ruimte in de zin van het grote gebied waar de leden wonen: in de zes dorpen van de Schermer en zelfs daarbuiten. Ruimte is er ook voor ieders verhaal, in gespreksgroepen, op cruciale momenten in het leven en in de vieringen.

Kerkbalans 2019 komt eraan.

Deze maand vieren we weer de geboorte van jezus Christus.En hoewel de Kerk het hele jaar door een baken en een lichtpunt in ons bestaan vormt, lijkt dat nu nog meer dan anders het geval.

Kinderkerstfeest