Maak de tekst groter Zet tekst terug naar standaardgrootte Maak de tekst kleiner
Wat is er te doen?
<<  Jul 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za

Beweeg in de kalender hierboven uw cursor op een van de oranje vakjes!

Nieuws per e-mail?
Meld u gratis aan voor de Aanwijzer en de nieuwsbrief.

Kerk met de stompe toren in... Stompetoren

De Protestantse Gemeente Schermer is een kleine actieve gemeente in het groene hart van Noord-Holland. Ds. Corrie van Duinen is onze predikant.

De gemeente kenmerkt zich, net als het omringende landschap, door ruimte. Ruimte in de zin van het grote gebied waar de leden wonen: in de zes dorpen van de Schermer en zelfs daarbuiten. Ruimte is er ook voor ieders verhaal, in gespreksgroepen, op cruciale momenten in het leven en in de vieringen.

Huiskamerkring Goud op stap

We hadden afgesproken om op 16 mei bij elkaar te komen.Op diezelfde middag kwam Ring Alkmaar bij elkaar in Sint Pancras.

Grote Kerk Schermerhorn

Grote Kerk SchermerhornVrienden zijn voor de kerk van onschatbare waarde. Zij zorgen niet alleen voor de noodzakelijke inkomsten om de kerk draaiend te houden, zij zijn ook degenen die dat prachtige gebouw in het hart van het dorp dragen.
Stel je eens voor: wat zou Schermerhorn zijn zonder die kerk?

Berichten van de ZWO

Nieuws uit Moldavië

Van Bethania in Moldavië kwam weer nieuws over hoe de zorg voor jongeren en ouderen uitpakt. We laten u graag meelezen:

Tijd geven, tijd krijgen, bijzondere tijd

In de week van 28 sept t/m 5 okt 2019 verzorgen wij een vakantieweek voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen. Dit vanwege hun lichamelijke beperking/zorgvraag.
Wij bieden dat aan in het luxe aangepaste zorghotel Nieuw Hydepark in Doorn. In een bosrijke omgeving midden in de natuur.