RK kerk Schermerhorn

22 mrt 2020

Taizé-viering ‘Dromen’

Dit is het thema van de Taizé-viering op 22 maart waardoor de Taizé werkgroep is geïnspireerd. ‘Dromen’: zij die hun dromen waarmaken, zijn diegenen die erin geloven – Dromen waarheid maken en angsten overwinnen. Hebben een ding met elkaar gemeen, je moet eraan beginnen – Volg je hart, maak je dromen waar, geloof in jezelf. Je kunt het, echt waar!

Zet deze datum alvast in uw agenda of op de kalender, want een Taizé-viering is de moeite waard en een moment van rust in deze toch al hectische tijd! Deze viering staat onder muzikale leiding van harpiste Caitlyn Immerzeel.
Zij speelt voor ons voor, tijdens en na de Taizé-viering sfeervolle harpmuziek.

De Taizé-vieringen onderscheiden zich van andere vieringen door eenvoud, gemakkelijk mee te zingen korte liederen die verschillende malen herhaald worden, passende teksten, korte meditaties, gebeden, stilte, een lichtceremonie en een passend aandacht centrum. Ze worden al diverse jaren gehouden onder verantwoordelijkheid van de Raad van Kerken Schermer e.o.

We zijn een klein uurtje bij elkaar in een sfeervolle kerk en daarna is er gelegenheid na te praten met een kop koffie of thee.